• Nóż Santoku stalowy DAMASCUS 31 cm

Symbol: Ori_831176
213.90
szt. Do przechowalni
Opinie
brak ocen
Wysyłka w ciągu 3 dni
Zostaw telefon
<ul>
<li><strong>PRZYDATNY</strong> - Nóż typu Santoku o długości całkowitej 31 cm a jego szerokość to 4,5 cm. Długość ostrza noża wynosi 18 cm. Niezwykle poręczny i wygodny w użytkowaniu.</li>
<li><strong>STAL DAMASCEŃSKA</strong> - Ostrze noża wykonane w całości z najwyższej jakości 67-warstwowej stali damasceńskiej, która jest wyjątkowo trwała i wytrzymała a dodatkowo charakteryzuje się unikalnym wzorem na ostrzu noża. Odpowiednio użytkowany nóż będzie służył przez lata.</li>
<li><strong>DREWNIANY UCHWYT</strong> - Rękojeść noża wykonana jest z drewna pakka, które jest poddane obróbce ciśnieniowej kompozytu drewna i żywicy. Uchwyt jest odporny na wilgoć, ciepło oraz na działanie środków chemicznych. Rękojeść jest w kolorze czarnym, odpowiednio wyprofilowana, dobrze i stabilnie leży w dłoni.</li>
<li><strong>UNIWERSALNY</strong> - Nóż idealnie sprawdzi się do krojenia owoców, mięsa, warzyw. Dzięki odpowiedniej ostrości bez problemu poradzi sobie z pokrojeniem twardszego mięsa. Przy prawidłowym użytkowaniu nóż długo zachowuje swoją ostrość. Posiada żłobienia na ostrzu noża. Takie rozwiązanie sprawia, że żadne produkty a w szczególności mięso nie przywiera do powierzchni noża.</li>
<li><strong>NIEZASTĄPIONY</strong> - Nóż jest niezbędny w każdej kuchni. Przydatny zarówno w domu, jak i w użytkowaniu profesjonalnym.</li>
</ul>
<p>Nóż kuchenny typu Santoku przydatny w każdej kuchni, doskonale sprawdza się przy krojeniu, siekaniu i siekaniu różnorodnych składników. Odpowiednie wyprofilowanie oraz płaska powierzchnia ułatwiają precyzyjne cięcie, zapewniając wygodę i kontrolę podczas pracy w kuchni. Wyjątkowy design i wysoka jakość wykonania sprawiają, że odpowiednio użytkowany nóż posłuży długie lata. W celu odpowiedniej pielęgnacji, nie zaleca się mycia w zmywarce do naczyń. <strong>Oryginalny produkt czeskiej marki Orion.</strong> Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie